Založ si blog

Timurove sprostosti

Minule som tu písal o Viktorovi Timurovi. Podľa Wikipédie je to slovenský „filozof“, narodený v roku 1938. Zaujala ma jeho kniha Neznáme dejiny, ktorá je nabitá hlúposťami.

Napríklad v Rusku našli 800 miliónov rokov starý sarkofág v ktorom bola dokonale zachovaná tridsaťročná žena. Tá bola uložená v akejsi tekutine, ktorá sa po otvorení sarkofágu behom niekoľkých minút vyparila. Jeden z nálezcov túto tekutinu ochutnal, potom za zbláznil a zomrel. Ostatní ľudia, ktorí skúmali mŕtvu ženu, neskôr tiež zomreli za podozrivých okolností.

Podobná vec sa vraj našla aj v Iráne. Židia a predstavitelia katolíckej cirkvi skupujú podobné nálezy a potom ich pred ľuďmi taja. Nejaký židovský rabín mal ponúkať 50 miliónov dolárov za prezradenie toho miesta v Iráne, kde našli ten sarkofág s mŕtvym. Keď mu nevyhoveli, Židia sa neskôr vyhrážali že to miesto zbombardujú.

Timura nenávidí Židov. Píše že slúžia silám zla, nežidov pokladajú za menejcenných a chcú ich ovládať. Timura je antikresťan, kresťanstvo je podľa neho len sektou židovskej ideológie a bolo vytvorené aby Židia mohli ovládať nežidov.

Alebo sa tam píše o Extrémofiloch. Extrémofilovia sú rasa inteligentných bytostí, ktoré žijú na Zemi. Žijú tu veľmi dlho, milióny, ba možno miliardy rokov. Extrémofilovia žijú vo vnutri zeme, v blízkosti geotermálnych prameňov a pod polárnym ľadom. Ich existenciu nám taja.

Je to neuveriteľné, že sa nájdu ľudia ktorí takýmto sprostostiam veria.

Rusko má najvyššie percento rodín tvorených pármi rovnakého pohlavia

16.07.2024

Pri počúvaní jednej ruskej youtuberky, som sa dozvedel zaujímavú vec – Rusko má najvyššie percento rodín tvorených pármi rovnakého pohlavia – mamou a starou mamou.

Moje plastikové dobrodružstvá – Focke wulf Fw 190 A-8/R2 v 1/72 od Eduardu

15.07.2024

Focke Wulf Fw 190 a Messerschmidt Bf 109 boli najrozšírenejšie nemecké stíhacie lietadlá Druhej svetovej vojny. Bf 109 mal podobne ako Spitfire tú chybu že mal kolesá hlavného podvozku blízko seba, čo robilo lietadlo nebezpečným pri štarte a pristátí. Kvôli tejto chybe sa na Bf 109 mnoho pilotov zabilo. Dá sa povedať že Fw 190 bolo najlepšie masovo rozšírené nemecké [...]

Osudová žena

12.07.2024

Nemohol uveriť tomu, že sa mu ju podarilo získať. On bol len bezvýznamný básnik, ona vynikajúca hudobníčka. Keď sa pozeral do svojej minulosti, tak pred tým ako ju spoznal, ako keby ani nežil. A po tom čo vstúpila do jeho života, ako keby jeho bytie ožiarili slnečné lúče. Jeho dni sa premenili na bláznivý film, plný bizarných momentov. Jej úžasná osobnosť, jej [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Juraj Paškuliak

Som dieťa ktoré zvolalo že cisár je nahý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 228
Celková čítanosť: 378021x
Priemerná čítanosť článkov: 1658x

Autor blogu