Založ si blog

Viktor Timura je rusofilný, antisemitský, a antikresťanský spisovateľ

Jeho kniha Neznáme dejiny, je zmesou rusofilných, antisemitských a ufologických hlúpostí.

Obraz o tejto knihe som si utvoril tak, že som si prečítal niektoré jej časti, a počúval som čo mi rozprával človek, ktorý ju má rozčítanú a berie ju veľmi vážne.

Píše sa tam napríklad to, že kolískou svetovej civilizácie je Rusko, lebo etniká ktoré vytvorili najstaršie kultúry pochádzajú z územia Ruska.

Mimozemšťania vraj udržiavali kontakt so starými kultúrami, napríklad faraóni boli mimozemšťania upravení tak aby sa podobali na ľudí.

Autorovi ležia v žalúdku Židia, píše o nich len v zlom, ako o služobníkoch temných síl. O Novom zákone v Biblii píše že bol vytvorený pre nežidovských zástancov síl temna.

Celá kniha je preniknutá naratívom o zlom skazenom západe, ktorý slúži silám temna, a o dobrom Rusku, ktoré sa západ snaží zničiť. Američania sú v kontakte so zlými mimozemšťanmi, Rusi s dobrými, a tak ďalej.

V knihe je množstvo fotografií. Sú tam fake fotografie rôznych rás mimozemšťanov a ich kozmických lodí (aj havarovaných). Pod fotkami je uvedené že sú z Youtube.

Ja ufólógiu pokladám za hlúposť preto, lebo keď som mal okolo pätnásť rokov, tak som na existenciu mimozemšťanov veril, ale časom som prišiel na to, že všetci ľudia ktorí o sebe tvrdili že majú kontakt s mimozemšťanmi, sú podvodníci.

Medzi takýchto podvodníkov radím aj Timuru. Teda buď je to podvodník, ak vie že píše hlúposti, alebo je to blázon (ak verí tomu čo píše).

Milota a jej demenciou postihnutá babička

27.04.2024

Milotinej babičke začína demencia. Keď niečo robí, tak to nikdy nedokončí, zabúda, keď rozpráva, nevie nájsť správne slová, býva často dezorientovaná a nevie kde je. Milota však našla spôsob, ako priebeh choroby u nej spomaliť. Tým zázračným prostriedkom je tanec. Ten odbúrava stres, dvíha náladu, a zlepšuje zdravie, fyzické aj psychické. Keď Milotina babička [...]

Milota zbila syna

26.04.2024

Milota má krátke a hrubé nohy. Ale ruky dlhé a mocné ako opica. Keď stojí mierne nahnutá dopredu, hojdajú sa popri jej trupe ako také kladivá. Prenesme sa v tejto chvíli do jej bytu. Jej psy driemu v kúte. Mladšia dcéra štvornožkuje po zemi. Staršia hrá varechou na radiátore. Milota vojde do kúpeľne, kde nájde syna. Ten ju chytí za lem šiat a povie: mamina, ukáž mi [...]

Milota a jej frajer Viluško

25.04.2024

Milota je slobodná matka. Otec jej detí pracuje ako robotník v Rakúsku a o svoju rodinu má minimálny záujem. Keďže jej chýbal chlap, našla si frajera. Volá sa Viluško. Vysoký je asi meter päťdesiat, a hoci má iba tridsať rokov, hlavu má plešatú ako koleno. Viluško je bitkár, keď navštívi krčmu, tak sa v nej vždy pobije. Najviac ho dráždia ľudia ktorí majú na hlave [...]

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Juraj Paškuliak

Som dieťa ktoré zvolalo že cisár je nahý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 212
Celková čítanosť: 335174x
Priemerná čítanosť článkov: 1581x

Autor blogu