Založ si blog

Konšpiračné teórie a konšpirační teoretici

Dnes som sa zamyslel nad tým aké veľké množstvo ľudí verí konšpiračným hlúpostiam. O židovskom sprisahaní o zlatej miliarde a podobne. Konšpirátori čítajú Zem a vek, kde sa v tom čo si myslia utvrdzujú.

Nedávno som počul jedného konšpirátora sťažovať sa na suché leto. Že také letá kedysi nebývali. Vraj za to môžu Američania. Majú v Kanade základňu, na ktorej je zariadenie ktorým je možné ovplyvňovať počasie. Robia to preto lebo chcú napadnúť Rusko. Ale boja sa ruskej zimy.

Zdražovanie elektriny, plynu, potravín, to je voda na ich mlyn, to všetko ich utvrdzuje v tom že majú pravdu. Sú z nich v poslednej dobe veľkí rusofilovia. Putin je pre nich geniálny politik, ktorého veľmi obdivujú.

Čo sa týka situácie na Ukrajine, konšpirátori v tom majú jasno. Rusi nedokážu zvíťaziť, lebo Američania Ukrajinu vojensky podporujú. Ak by to nerobili, je dávno porazená. A samozrejme, Ameriku riadia židia. Konšpirátori nenávidia židov, Američanov, Ukrajincov.

Jedna vec ktorú nikdy nepochopím je, kde sa v nich berie tá nenávisť. Druhá vec ktorú nikdy nepochopím je kde sa v nich berie tá potreba neustále o tých svojich veciach rečniť a otravovať nimi ľudí okolo seba.

Milota a jej deti

28.04.2024

Milota má prenajatý jednoizbový byt. Žije v ňom s tromi malými deťmi a dvoma psami. Ani chvíľu u nich nie je pokoj. Deti pobehujú po byte, dupú, kričia, hádžu hračky o zem, vozia sa na odrážadle po plávajúcej podlahe. Ako som už písal, Milotu spoznáte podľa divého medvedieho pohľadu. Hlas ktorý má, sa k tomuto jej divému pohľadu dokonale hodí. Má silný a veľmi [...]

Milota a jej demenciou postihnutá babička

27.04.2024

Milotinej babičke začína demencia. Keď niečo robí, tak to nikdy nedokončí, zabúda, keď rozpráva, nevie nájsť správne slová, býva často dezorientovaná a nevie kde je. Milota však našla spôsob, ako priebeh choroby u nej spomaliť. Tým zázračným prostriedkom je tanec. Ten odbúrava stres, dvíha náladu, a zlepšuje zdravie, fyzické aj psychické. Keď Milotina babička [...]

Milota zbila syna

26.04.2024

Milota má krátke a hrubé nohy. Ale ruky dlhé a mocné ako opica. Keď stojí mierne nahnutá dopredu, hojdajú sa popri jej trupe ako také kladivá. Prenesme sa v tejto chvíli do jej bytu. Jej psy driemu v kúte. Mladšia dcéra štvornožkuje po zemi. Staršia hrá varechou na radiátore. Milota vojde do kúpeľne, kde nájde syna. Ten ju chytí za lem šiat a povie: mamina, ukáž mi [...]

Bohuš Garbár

Vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov. Súd poslal Garbára do väzenia, nezaplatil totiž pokutu

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Blinken

Blinken žiada vyššiu súčinnosť v oblasti obrany s krajinami Perzského zálivu

29.04.2024 13:10

Blinken chce svoju cestu po krajinách Blízkeho východu využiť aj na to, aby v tejto záležitosti vyvinul tlak na vedúcich predstaviteľov Izraela.

Juraj Paškuliak

Som dieťa ktoré zvolalo že cisár je nahý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 213
Celková čítanosť: 336168x
Priemerná čítanosť článkov: 1578x

Autor blogu