Založ si blog

Letný tábor

Keď mi rodičia povedali, že ma dajú do letného tábora, tak som ich prosila aby to nerobili, lebo som mala predtuchu že sa mi tam stane niečo zlé. Ale oni trvali na tom, že musím ísť, lebo ja som pre nich bola vždy len bremenom, a oni využívali každú príležitosť keď sa ma mohli zbaviť, čo len na týždeň.

Na začiatku prázdnin ma tam zaviezli. Cesta bola dlhá, lebo to bolo ďaleko. Keď sme prišli na miesto, odovzdali ma vedúcemu a odišli. Ja som mala veľký strach, lebo tam boli všetko samí noví ľudia ktorých som nepoznala.

Prvý deň poobede sme sa hrali rôzne hry, potom večer sme sedeli okolo táboráku. Jeden z učiteľov hral na gitare a my sme si spievali pesničky. Strach ma pomaly opúšťal a ja som začínala mať pocit že to možno nebude až taká hrôza.

Na druhý deň sme išli na túru. Cestou späť som sa kamsi zatúlala a stratila sa. Ocitla som sa sama v lese a nevedela som kam ísť. Vtedy sa tam objavil on. Patril medzi najstaršie deti v tábore, mal o rok viac ako ja. Zjavil sa náhle, ako keby vyrástol zo zeme. Vyzeral odporne, akoby bol pokrytý slizom. Prišiel ku mne a prikázal mi aby som si ľahla na zem. Urobila som čo chcel, lebo som sa ho veľmi bála. Potom mi vyhrnul sukňu, stiahol nohavičky, priľahol ma a začal ma znásilňovať.

Trvalo to asi minútu, prestal ešte pred vyvrcholením. Zapol si nohavice a zmizol. Ja som tam ostala sedieť. Dlho som plakala, potom som ani neviem ako našla cestu naspäť. Rozmýšľala som či niekomu povedať o tom že ma znásilnil, ale nakoniec som sa rozhodla si to nechať pre seba, lebo som sa veľmi hanbila za to čo sa mi stalo.

Na tretí deň sme išli na výlet do neďalekého mesta. Tam sme navštívili niekoľko múzeí, pozreli si divadelné predstavenie a mali sme aj voľno počas ktorého každý mohol ísť kam chcel.

Štvrtý deň sme mali krátky výlet v lese a potom sme v tábore hrali rôzne hry. Mňa hranie hier nebavilo, tak som nečinne sedela obďaleč. Večer tesne pred večierkou som sa rozhodla ísť na záchod. Problém bol že niektoré staršie dievčatá už fajčili a zo záchodu si urobili fajčiareň. Ja som sa nedokázala vymočiť keď tam boli, potrebovala som mať pokoj. Tak som si na to vystriehla vhodný čas. Prišla som tam keď tam neboli, stiahla si nohavice, sadla si na záchod, a… vtom sa tam opäť zjavil on. Prišiel úplne nečujne, ako keby sa vznášal pár centimetrov nad zemou. Uvidela som jeho, akoby slizom pokrytú tvár, jeho pohľad upretý na mňa. Znásilnil ma po druhý krát. Ja som po celý čas bola stuhnutá a nekládla žiaden odpor, lebo som mala strach že keby som sa bránila, tak by mi urobil niečo ešte horšie.

Počas nasledujúcich dní sme boli ešte na kúpalisku, v meste, na hrade. Všetko bola strašná nuda. Bola som nešťastná a uplakaná, nevedela som sa dočkať až to všetko skončí.

Posledný večer v tábore sme mali diskotéku. Ja som stála pri stene a pozerala na ostatných ako tancujú. Keďže v miestnosti bolo horúco a dusno, išla som von nadýchať sa čerstvého vzduchu. Vtedy sa tam zjavil opäť opäť on, schmatol ma, zatiahol medzi kríky a znásilnil po tretí krát.

Ďalší deň si po mňa prišli rodičia a odviezli ma domov. Deň potom som sa v kúpeľni dorezala žiletkou a predávkovala liekmi. Keď som sa prebrala z kómy, dali ma na psychiatriu. Tam som sa naučila fajčiť a z oblbovákov ktorými ma napchávali, som pribrala dvadsať kíl. Už som viac nebola to nevinné bezstarostné dievča, stala sa zo mňa troska.

 

Ty špatúch!

01.05.2024

Keď som chodil do posledného ročníka na strednej škole, býval som na priváte. Cestou do školy som sa zvykol zastaviť na jednom mieste a zapáliť si. Raz keď som tam fajčil, videl som okolo prechádzať dievča asi tak staré ako ja, ktoré (ako som zistil neskôr) chodilo do školy pre mentálne a sociálne zaostalé deti. Pamätám si že keď išla okolo mňa, tak na mňa gánila [...]

Milota a jej deti

28.04.2024

Milota má prenajatý jednoizbový byt. Žije v ňom s tromi malými deťmi a dvoma psami. Ani chvíľu u nich nie je pokoj. Deti pobehujú po byte, dupú, kričia, hádžu hračky o zem, vozia sa na odrážadle po plávajúcej podlahe. Ako som už písal, Milotu spoznáte podľa divého medvedieho pohľadu. Hlas ktorý má, sa k tomuto jej divému pohľadu dokonale hodí. Má silný a veľmi [...]

Milota a jej demenciou postihnutá babička

27.04.2024

Milotinej babičke začína demencia. Keď niečo robí, tak to nikdy nedokončí, zabúda, keď rozpráva, nevie nájsť správne slová, býva často dezorientovaná a nevie kde je. Milota však našla spôsob, ako priebeh choroby u nej spomaliť. Tým zázračným prostriedkom je tanec. Ten odbúrava stres, dvíha náladu, a zlepšuje zdravie, fyzické aj psychické. Keď Milotina babička [...]

special podcast pocuvajte Pravdu novy jzbt6t / Počúvajte Pravdu /

Po 20 rokoch v únii nemôžeme na ňu najmä nadávať, ak ju chceme zmeniť

04.05.2024 06:05

Európska únia sa môže a má kritizovať. U nás však kritika dosahuje absurdné rozmery.

Peter Pellegrini, Andrej Danko

Nebude to boj, ale permanentné napätie. Hlas a SNS sú znova na nože: Fico je ticho, aby koalícia prežila

04.05.2024 06:00

Hlasovanie o Fonde na podporu umenia tretíkrát presunuli. Dôvodom sú spory medzi SNS a Hlasom.

kalifát, demonštrácia, islamisti, moslimovia

Žiadať kalifát nie je trestné, tvrdia odborníci. Aj to je sloboda prejavu

04.05.2024 06:00

Možno zakázať demonštráciu, kde spochybňujú základné práva, alebo by to nebolo demokratické? V Nemecku riešia dilemu, ktorú vyvolalo zhromaždenie moslimských radikálov.

radnica, Banská Bystrica

Vzácny erb na najkrajšom slovenskom námestí sa na svoje miesto nevráti. Mesto má však náhradu

04.05.2024 06:00

Historický skvost zdobil banskobystrickú Radnicu na Námestí SNP viac ako dve storočia. Vlani na jeseň však odtiaľ mestský erb zložili a dnes je už isté, že na pôvodné miesto sa nikdy nevráti.

Juraj Paškuliak

Som dieťa ktoré zvolalo že cisár je nahý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 214
Celková čítanosť: 338575x
Priemerná čítanosť článkov: 1582x

Autor blogu