Založ si blog

S voličmi Smeru je ťažké debatovať o politike

Lebo čítajú sračkomety ako Extra plus a Zem a vek. Pokiaľ sú počítačovo gramotní, tak čítajú sračkomety na internete. Tieto sračkomety robia tri veci.

Prvá je že šíria ruskú propagandu. Takže o dianí na Ukrajine píšu tak že Rusko je dobré a Ukrajina zlá, banderovská. Preto baviť sa s nimi na tému vojna na Ukrajine nemá zmysel, lebo sú ovplyvnení tým čo čítajú.

Druhá vec čo robia, je spôsob akým píšu o Smere. Oni nenapíšu pravdu, že vláda Smeru bola vládou mafie a korupcie. Okrem toho, čitatelia týchto sračkometov majú zlú pamäť, lebo keď čítajú o tom ako chce Fico zastaviť dodávky zbraní na Ukrajinu (a tým podporiť ruského agresora), tak nadšene tlieskajú a vôbec si nepamätajú že keď Smer vládol, tak smeráci predali veľké množstvo zbraní do Saudskej Arábie, ktorá ich poslala do Sýrie.

Tretia vec čo robia na týchto sračkometoch sa nazýva fearmongering, alebo po našom vyvolávanie strachu. Oni o Progresívnom Slovensku píšu tak aby sa ich starí ľudia báli. Smerovoliči potom progresívcov pokladajú za čertov z pekiel a očakávajú že vláda Progresívneho Slovenska bude pre nás katastrofa.

Knihy, ktoré som prečítal počas predchádzajúcich týždňov

10.05.2024

Mám rád čítanie anglicky písaných kníh. S ich pomocou sa zdokonaľujem v anglickom jazyku. Počas posledných týždňov prečítal: Treasure Island, od R. L. Stevensona, The Memoirs of Sherlock Holmes, od A. C. Doyla, The Invisible Man, od H. G. Wellsa, 20 000 Leagues Under the Sea, a Around the World in Eighty Days od J. Verna. Treasure Island som čítal ako dieťa v slovenčine, potom [...]

Zločin a trest od Dostojevského

09.05.2024

Mám rád Dostojevského a prečítal som veľa jeho kníh. Musím však priznať že sú medzi nimi veľké rozdiely. Napríklad taký Idiot je nepodarok. Čítal som ho dva krát, prvý raz ako osemnásťročný, druhý krát pred niekoľkými rokmi, a ani raz som to nedočítal, také to bolo nudné a zle napísané. Čo sa mi od tohto autora páčilo najviac, tak to boli Diablom posadnutí [...]

Dvesto medveďov do Bratislavy

07.05.2024

Ďalší incident s medveďom. Pobehoval po ulici v Očovej. Podľa nejakých aktivistov z Facebooku bol šofér auta mentálny chudák, lebo hnal zviera pred sebou, ešte si ho aj nahrával a nevenoval sa riadeniu vozidla. Vraj keby medveď niekomu ublížil bola by to jeho vina. Asi ten šofér mal zastaviť, vystúpiť z auta, a nechať sa medveďom doráfať. Mne pri čítaní tých riadkov [...]

Japonsko / Koronavírus / Covid / Očkovanie / Seniori /

Japonskí seniori zomierajú doma a osamote, ročne ide o desaťtisíce prípadov

15.05.2024 08:56

Japonsko dlhodobo zápasí s problémom starnúcej populácie a nízkej pôrodnosti.

vojna na Ukrajine, výcvik vojakov, Charkov, národná garda

Rusi v Charkovskej oblasti spomalili útočné tempo, budujú nárazníkovú zónu

15.05.2024 08:30

Niekoľko ukrajinských vojenských predstaviteľov v utorok oznámilo, že sa situácia v oblasti pomaly stabilizuje, pripomína ISW.

boeing

Boeing môže byť stíhaný za dve veľké havárie z rokov 2018 a 2019

15.05.2024 06:30

Zahynulo pri nich dovedna 346 ľudí.

Kirjat Šmona / Izrael / Libanon /

Bidenova administratíva chystá pre Izrael novú zásielku zbraní za miliardu

15.05.2024 06:26

Zásielku ešte bude musieť odsúhlasiť Kongres.

Juraj Paškuliak

Som dieťa ktoré zvolalo že cisár je nahý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 217
Celková čítanosť: 347320x
Priemerná čítanosť článkov: 1601x

Autor blogu