Založ si blog

Najhoršia blogerka je Mária Malinová

Pri mapovaní extrémizmu na internete, človek narazí na bizarných ľudí. Medzi takých patrí Mária Malinová.

Písať začínala na SME, bola tam dlhé roky. Ja som ju v tom čase nesledoval, takže sa nebudem vyjadrovať k tomu čo vtedy publikovala. Viem že na SME ju vyradili z výberu a potom prešla na Pravdu.

Keď som začal čítať jej blogy, tak som si všimol že do nich kopíruje celé články, ktoré nájde niekde na webe, všimol som si že je ťažké rozoznať kde sa končia cudzie texty ktoré kopíruje do svojich článkov, a kde sa začínajú jej vlastné slová.

Malinová veľmi aktívne píše aj do diskusií na blogu Pravdy. Jej diskusné príspevky sú ešte horšie ako jej blogy, sú veľmi zmätočné, máte obrovský problém pochopiť čo vlastne chcela povedať. Vždy však musí mať posledné slovo  a keď na ňu niekto reaguje, tak stále generuje nové a nové zmätočné diskusné príspevky.

Čo sa týka jej blogových článkov, ona nemá rada migrantov a slniečkárov, pamätám si ako sa v jednom článku navážala do slniečkársky zameraných novinárov. Napísala že oni podporujú migráciu preto, lebo nevyzerajú ako poriadni chlapi, majú z toho komplexy a tak sa spoločnosti mstia podporou migrácie.

To bola pointa jej textu, ktorý bol tak ako ostatné, napísaný veľmi nekonzistentne a zmätočne. Pamätám si ako tam o jednom novinárovi napísala že keď si ostrihá vlasy, tak mu z hlavy nič nezostane.

Po čase ju vyradili z titulky blogov aj tu na Pravde. Ona sa potom zradikalizovala, stále je veľmi aktívna v diskusiách, ľuďom v nich bežne nadáva do hlupákov a podobne.

Inak jeden diskutér jej napísal že ju spoznala jej kolegyňa učiteľka, podľa nej Malinová učí hudobnú výchovu na základnej škole v Kežmarku. Ona na to reagovala tak že to poprela a tvrdila že to je iná Malinová. Ja si myslím že klamala.

Toto je z mojej strany všetko, myslím si že ona je bezkonkurenčne najhoršia blogerka na Pravde a možno v celej slovenskej blogosfére. Potom dlho dlho nič a až potom nasledujú ďalší blogeri.

 

Zvieracia farma – Orwellova majstrovská kritika komunizmu

05.06.2024

Pred nejakým časom som si dal záväzok, že sa budem zdokonaľovať v anglickom jazyku. Začal som počúvať na Youtube rôzne videá, v ktorých znie angličtina a vrátil som sa k čítaniu anglicky písanej beletrie. Posledná kniha, ktorú som prečítal, je Zvieracia farma od George Orwella. Na úvod by som chcel poznamenať, že som bol príjemne prekvapený tým ako dobre a ľahko sa [...]

Keď ho zvádzala žena, sekerkou si odťal prst

28.05.2024

Mám rád klasickú literatúru. Aj ruskú, lebo ruskí spisovatelia patria medzi najlepších. Keď som mal osemnásť rokov, začal som čítať Tolstého. Najprv som prečítal Vojnu a mier, a potom Vzkriesenie, a tieto knihy sa mi veľmi páčili. Tolstoj bol nielen spisovateľ, ale aj filozof, známy pacifistickými názormi. Keby žil v súčasnosti a videl by ako Rusko napadlo Ukrajinu, [...]

Ako som sa vyliečil z rusofílie

23.05.2024

Ako dieťa som nemal rád Rusko, lebo som zažil minulý režim. Narodil som sa v roku 1981, v podstate prvé štyri roky na základnej škole som prežil za minulého režimu a pamätal som si hlúpu komunistickú ideológiu a propagandu. (Ďakujem bohu za to že v roku 1989 došlo k zmene režimu, lebo keby tu zostal ten ktorý tu bol medzi rokmi 1948 až 1989, tak viem že by som ho [...]

Peru, drogy, kokaín

Rekordný nemecký nález kokaínu: na trhu by mal hodnotu 2,6 miliardy eur

17.06.2024 19:38

Nemeckí vyšetrovatelia dostali tip na kontraband od kolumbijských úradov.

fregata,  Admirál Gorškov

Ruské vojnové lode opustili Havanu

17.06.2024 19:21

Žiadne z týchto plavidiel nemalo na palube jadrové zbrane, čo potvrdili aj Spojené štáty.

Pellegrini

Pellegrini v Bruseli: Budeme chcieť ponuku pre Šefčoviča a nie sme nadšení Kallasovou

17.06.2024 18:26, aktualizované: 20:46

Prezident Peter Pellegrini je na summite Bruseli, kde sa rozhoduje o rozdelení hlavných pozícií v Európskej únii.

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:54

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

Juraj Paškuliak

Som dieťa ktoré zvolalo že cisár je nahý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 222
Celková čítanosť: 361040x
Priemerná čítanosť článkov: 1626x

Autor blogu