Založ si blog

Marián Kočner má mlsný jazýček

Marián Kočner sa v leopoldovskom väzení pochytil s Mikulášom Černákom. Väzni dostali palacinky, ktoré sa Kočnerovi zdali byť príliš hrubé. Kočner sa palacinky rozhodol vrátiť do kuchyne, kde mal v tom čase služby Černák. Toho sa arogantné správanie dotklo a vyústilo to k hádke odsúdených.

Ja by som k tomu len dodal, že Marián Kočner si asi neuvedomuje, ako dobre sa v slovenskom väzení má. Dostávajú tam také delikátne jedlá ako palacinky. Keby bol v ruskom väzení, tak by sa musel uspokojiť s pšeničnou kašou. Tú podľa Ján Mazáka, hudobného skladateľa ktorého zavreli po tom čo nelegálne vkročil do Ruska, dostávali v ruskej väznici na raňajky, raz na sladko, raz na slano. Jedlo im naberali z kýbľov, ktoré neumývali, takže na nich boli zbytky starého jedla.

Mazák väzbu opisoval tak že na cele bolo šesťdesiat väzňov, záchod bol diera v zemi. Na stenách cely boli zvratky, krv a pavučiny. Na ich cele boli šváby, podľa niektorých väzňov, na niektorých celách boli aj potkany. Na tisícpäťsto väzňov pripadala jedna sprcha, na ktorú mali väzni nárok raz týždenne, ale to sa nedodržovalo. Sprchovať sa tam chodili ľudia s TBC, kvapavkou, AIDS a nikto to neriešil.

Tu je link na článok kde Mazák opisuje svoj pobyt v ruskom kriminále. Po jeho prečítaní možno povedať, že ruskí väzni môžu tým slovenským ich pobyt vo väzbe len závidieť. Ten článok by si mal prečítať aj pán Kočner, ktorý potom možno nebude taký arogantný a nebude sa sťažovať na také malichernosti, ako sú hrubé palacinky.

Ešte mi v súvislosti s Kočnerom prišla na um jedna Ukrajinka, ktorú Rusi zavreli do väzenia na území ovládanom separatistami. Tej do pšeničnej kaše sypali špinu a myšacince a nútili ju to jesť.

Milota a jej demenciou postihnutá babička

27.04.2024

Milotinej babičke začína demencia. Keď niečo robí, tak to nikdy nedokončí, zabúda, keď rozpráva, nevie nájsť správne slová, býva často dezorientovaná a nevie kde je. Milota však našla spôsob, ako priebeh choroby u nej spomaliť. Tým zázračným prostriedkom je tanec. Ten odbúrava stres, dvíha náladu, a zlepšuje zdravie, fyzické aj psychické. Keď Milotina babička [...]

Milota zbila syna

26.04.2024

Milota má krátke a hrubé nohy. Ale ruky dlhé a mocné ako opica. Keď stojí mierne nahnutá dopredu, hojdajú sa popri jej trupe ako také kladivá. Prenesme sa v tejto chvíli do jej bytu. Jej psy driemu v kúte. Mladšia dcéra štvornožkuje po zemi. Staršia hrá varechou na radiátore. Milota vojde do kúpeľne, kde nájde syna. Ten ju chytí za lem šiat a povie: mamina, ukáž mi [...]

Milota a jej frajer Viluško

25.04.2024

Milota je slobodná matka. Otec jej detí pracuje ako robotník v Rakúsku a o svoju rodinu má minimálny záujem. Keďže jej chýbal chlap, našla si frajera. Volá sa Viluško. Vysoký je asi meter päťdesiat, a hoci má iba tridsať rokov, hlavu má plešatú ako koleno. Viluško je bitkár, keď navštívi krčmu, tak sa v nej vždy pobije. Najviac ho dráždia ľudia ktorí majú na hlave [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Juraj Paškuliak

Som dieťa ktoré zvolalo že cisár je nahý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 212
Celková čítanosť: 334892x
Priemerná čítanosť článkov: 1580x

Autor blogu