Založ si blog

S voličmi Smeru je ťažké debatovať o politike

Lebo čítajú sračkomety ako Extra plus a Zem a vek. Pokiaľ sú počítačovo gramotní, tak čítajú sračkomety na internete. Tieto sračkomety robia tri veci.

Prvá je že šíria ruskú propagandu. Takže o dianí na Ukrajine píšu tak že Rusko je dobré a Ukrajina zlá, banderovská. Preto baviť sa s nimi na tému vojna na Ukrajine nemá zmysel, lebo sú ovplyvnení tým čo čítajú.

Druhá vec čo robia, je spôsob akým píšu o Smere. Oni nenapíšu pravdu, že vláda Smeru bola vládou mafie a korupcie. Okrem toho, čitatelia týchto sračkometov majú zlú pamäť, lebo keď čítajú o tom ako chce Fico zastaviť dodávky zbraní na Ukrajinu (a tým podporiť ruského agresora), tak nadšene tlieskajú a vôbec si nepamätajú že keď Smer vládol, tak smeráci predali veľké množstvo zbraní do Saudskej Arábie, ktorá ich poslala do Sýrie.

Tretia vec čo robia na týchto sračkometoch sa nazýva fearmongering, alebo po našom vyvolávanie strachu. Oni o Progresívnom Slovensku píšu tak aby sa ich starí ľudia báli. Smerovoliči potom progresívcov pokladajú za čertov z pekiel a očakávajú že vláda Progresívneho Slovenska bude pre nás katastrofa.

Milota a jej deti

28.04.2024

Milota má prenajatý jednoizbový byt. Žije v ňom s tromi malými deťmi a dvoma psami. Ani chvíľu u nich nie je pokoj. Deti pobehujú po byte, dupú, kričia, hádžu hračky o zem, vozia sa na odrážadle po plávajúcej podlahe. Ako som už písal, Milotu spoznáte podľa divého medvedieho pohľadu. Hlas ktorý má, sa k tomuto jej divému pohľadu dokonale hodí. Má silný a veľmi [...]

Milota a jej demenciou postihnutá babička

27.04.2024

Milotinej babičke začína demencia. Keď niečo robí, tak to nikdy nedokončí, zabúda, keď rozpráva, nevie nájsť správne slová, býva často dezorientovaná a nevie kde je. Milota však našla spôsob, ako priebeh choroby u nej spomaliť. Tým zázračným prostriedkom je tanec. Ten odbúrava stres, dvíha náladu, a zlepšuje zdravie, fyzické aj psychické. Keď Milotina babička [...]

Milota zbila syna

26.04.2024

Milota má krátke a hrubé nohy. Ale ruky dlhé a mocné ako opica. Keď stojí mierne nahnutá dopredu, hojdajú sa popri jej trupe ako také kladivá. Prenesme sa v tejto chvíli do jej bytu. Jej psy driemu v kúte. Mladšia dcéra štvornožkuje po zemi. Staršia hrá varechou na radiátore. Milota vojde do kúpeľne, kde nájde syna. Ten ju chytí za lem šiat a povie: mamina, ukáž mi [...]

Tibor Gašpar

Gašpar: Slovensko zaznamenalo nárast nelegálnej migrácie z Ukrajiny o 82 percent

29.04.2024 12:20

Podľa neho ide o reakciu na Kyjevom nedávno prijatú novelu mobilizačného zákona.

lešť

Vojaci si v Lešti preverili svoju pripravenosť v rámci cvičenia Strong Cohesion 2024

29.04.2024 12:01

Na cvičení sa zúčastnilo takmer 1 500 vojakov šiestich armád NATO so 400 kusmi vojenskej techniky.

Ruská polícia, poriadková polícia, Petrohrad,

Militanti zaútočili na policajtov v Rusku, hlásia sedem mŕtvych. Útočili aj pred týždňom

29.04.2024 11:20

Ozbrojenci severne od mesta Karačajevsk začali proti dopravným policajtom paľbu z automatických zbraní a hodili na nich výbušné zariadenia.

ide o pravdu, dzurinda

Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

29.04.2024 11:15

Expremiér pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie.

Juraj Paškuliak

Som dieťa ktoré zvolalo že cisár je nahý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 213
Celková čítanosť: 336137x
Priemerná čítanosť článkov: 1578x

Autor blogu