Založ si blog

Komerčný bloger na blogu Pravdy propaguje nebezpečný výrobok

Publikuje tu komerčný bloger Hudák. Písanie mu veľmi nejde, často robí pravopisné chyby. Napríklad napísal sériu článkov, ktoré mali v nadpise slovo tip, on toto slovo asi desaťkrát po sebe napísal s hrúbkou. Správne ho začal písať až potom ako ho na chybu upozornil diskutér.

Kým propaguje farby do tlačiarní, hračky a gýčové dekorácie, tak je to v poriadku, je to len neškodné komerčné blogovanie. Horšie je keď robí reklamu zázračným čínskym náplastiam, ktoré vraj pomáhajú pri všetkých možných zdravotných ťažkostiach. Je to obyčajné šarlatánstvo, určené pre zúfalých ľudí.

Vrchol bol keď dnes uverejnil článok v ktorom propaguje akýsi filter na vodu. Je tam aj fotka Číňana, ako s týmto filtrom nasáva vodu z nejakej mláky na zemi. Myslím že toto je už za hranou, je to robenie reklamy nebezpečnému šmejdu s ktorým si ľudia môžu ublížiť, keď budú skúšať piť špinavú vodu.

Som normálny, heterosexuálny chlap, ktorý. . .

16.03.2024

Jeden z kandidátov na prezidenta o sebe povedal: Som normálny, heterosexuálny chlap, ktorý buchne do semaforu, ale nezradím Slovensko. Ja keby som bol na jeho mieste, tak by som sa o sebe vyjadril takto: Som normálny, heterosexuálny, mierne mentálne retardovaný chlap. To mierne mentálne retardovaný by som tam pridal preto, lebo takým dojmom na mňa pôsobí tento pán, keď rozpráva.

Keby Európa bola trieda, Rusko by bolo šikanátor

12.03.2024

Na Youtube Shorts som videl krátke video, v ktorom jednotlivé štáty Európy boli ako deti v triede. V triedach to býva tak, že každá má svojho bifľoša, šaša, outsidera, šikanátora, a tak ďalej. Tu bol šikanátor Rusko, Bielorusko bolo šikanátorov pomocník, a Ukrajina bola šikanované dieťa. Myslím že je to veľmi výstižné. Tu je link na to video: [...]

Radšej byť sám, ako vo vzťahu nasilu

11.03.2024

Často sa to stáva, hlavne v mužských kolektívoch, že keď je tam nezadaný muž, tak ostatní muži majú posmešky a sprosté reči, prečo si nenájde frajerku, alebo či je homosexuál a podobne. Ženy zase čelia hlúpym otázkam, hlavne od rodinných príslušníkov, že kedy sa vydajú a budú mať deti. Kvôli týmto postojom okolia sa mnohí ľudia boja byť sami a idú do vzťahov [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 11 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

Juraj Paškuliak

Som dieťa ktoré zvolalo že cisár je nahý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 191
Celková čítanosť: 305518x
Priemerná čítanosť článkov: 1600x

Autor blogu