Založ si blog

Zubná protéza ktorá strašila ľudí

V paneláku na prvom poschodí býval starec. Vlastné zuby už nemal, používal protézu, ktorú na noc odkladal do smaltovaného hrnčeka naplneného vodou. Raz keď spal, umelé zuby ožili.

Vyskočili z hrnčeka, preskákali krížom cez izbu a cez otvorené okno vyskočili von.  Vonku sa ukryli do krovia. Keď sa tam zjavila tehotná žena ktorá prišla vysypať odpadky, zuby šup pred ňu. Žena sa tak zľakla že potratila.

Asi o dvadsať minút neskôr sa tam objavilo osamotené dieťa idúce domov. Zuby bác decku do cesty. Dieťa okamžite začalo utekať, zuby za ním. Keď dieťa zmizlo vo vchode, zuby ho prestali prenasledovať a skryli sa v odpadkovom kontajneri.

Keď sa v ňom začal prehrabávať bezdomovec, zuby hop do jeho tváre a uhryzli ho do nosa. Bezdomovec zahrešil a ušiel. Všetko čo povyberal z odpadkov nechal namieste.

Po tomto sa zuby vrátili späť do starcovho bytu. Keď sa ráno zobudil, našiel ich ležať v hrnčeku, ako keby sa nič nebolo stalo.

Dvesto medveďov do Bratislavy

07.05.2024

Ďalší incident s medveďom. Pobehoval po ulici v Očovej. Podľa nejakých aktivistov z Facebooku bol šofér auta mentálny chudák, lebo hnal zviera pred sebou, ešte si ho aj nahrával a nevenoval sa riadeniu vozidla. Vraj keby medveď niekomu ublížil bola by to jeho vina. Asi ten šofér mal zastaviť, vystúpiť z auta, a nechať sa medveďom doráfať. Mne pri čítaní tých riadkov [...]

Ty špatúch!

01.05.2024

Keď som chodil do posledného ročníka na strednej škole, býval som na priváte. Cestou do školy som sa zvykol zastaviť na jednom mieste a zapáliť si. Raz keď som tam fajčil, videl som okolo prechádzať dievča asi tak staré ako ja, ktoré (ako som zistil neskôr) chodilo do školy pre mentálne a sociálne zaostalé deti. Pamätám si že keď išla okolo mňa, tak na mňa gánila [...]

Milota a jej deti

28.04.2024

Milota má prenajatý jednoizbový byt. Žije v ňom s tromi malými deťmi a dvoma psami. Ani chvíľu u nich nie je pokoj. Deti pobehujú po byte, dupú, kričia, hádžu hračky o zem, vozia sa na odrážadle po plávajúcej podlahe. Ako som už písal, Milotu spoznáte podľa divého medvedieho pohľadu. Hlas ktorý má, sa k tomuto jej divému pohľadu dokonale hodí. Má silný a veľmi [...]

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

nehoda

Na Račianskej sa zrazil kamión s električkou: Zranili sa dvaja ľudia, tvoria sa kolóny

07.05.2024 16:06, aktualizované: 16:17

Obchádzka vedie po Jarošovej a Vajnorskej.

Juraj Paškuliak

Som dieťa ktoré zvolalo že cisár je nahý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 215
Celková čítanosť: 341729x
Priemerná čítanosť článkov: 1589x

Autor blogu