Založ si blog

Medveď v Bratislave naháňal hipstera (moja fikcia)

Niekde v Bratislave: Mladý, asi tridsaťročný muž s hustou bradou a účesom čo vyzerá ako keby sa mu niekto vykakal na hlavu, si dal vegánske rizoto a sójový drink vo svojom obľúbenom podniku.

Potom vyšiel von a vystrel sa na lavičke. Vytiahol tablet, prstom lenivo hladil displej. Takto, nehybne, iba s prstom jemne kĺzajúcim po obrazovke tabletu, tam ležal asi hodinu.

Pohľad na neho dával tušiť ako budú vyzerať ľudia budúcnosti – zakrpatejú im všetky orgány a jediným normálne vyvinutým orgánom ostane prst slúžiaci na scrollovanie.

Zrazu kde sa vzal, tu sa vzal, náhle sa pri ňom objavil medveď. Vyzeral byť trochu dezorientovaný a nervózny.

Hipster vytiahol smartfón, že si s ním urobí selfíčko. Ale medveď pre to nemal pochopenie, zahnal sa labou a vyrazil mu ho z ruky.

Na to sa mladý muž dal na útek. Bol to bizarný pohľad. Bežal, čo mu jeho ploché nohy stačili, a brucho mu lietalo hore dole. Medveď sa rozbehol za ním!

Zakrátko ho dobehol, a tresk ho labou po hlave! Hipster spadol na zem a zostal na nej nehybne ležať. Šelma víťazoslávne zarevala, obrátila sa a rozbehla sa späť do lesa. Všetci Bratislavčania ktorí boli svedkami tejto scény skameneli v nemom úžase.

Na miesto dorazil zásahový tím…

Iba fikcia??? Ktovie?, možno už čoskoro realita…

Rusko má najvyššie percento rodín tvorených pármi rovnakého pohlavia

16.07.2024

Pri počúvaní jednej ruskej youtuberky, som sa dozvedel zaujímavú vec – Rusko má najvyššie percento rodín tvorených pármi rovnakého pohlavia – mamou a starou mamou.

Moje plastikové dobrodružstvá – Focke wulf Fw 190 A-8/R2 v 1/72 od Eduardu

15.07.2024

Focke Wulf Fw 190 a Messerschmidt Bf 109 boli najrozšírenejšie nemecké stíhacie lietadlá Druhej svetovej vojny. Bf 109 mal podobne ako Spitfire tú chybu že mal kolesá hlavného podvozku blízko seba, čo robilo lietadlo nebezpečným pri štarte a pristátí. Kvôli tejto chybe sa na Bf 109 mnoho pilotov zabilo. Dá sa povedať že Fw 190 bolo najlepšie masovo rozšírené nemecké [...]

Osudová žena

12.07.2024

Nemohol uveriť tomu, že sa mu ju podarilo získať. On bol len bezvýznamný básnik, ona vynikajúca hudobníčka. Keď sa pozeral do svojej minulosti, tak pred tým ako ju spoznal, ako keby ani nežil. A po tom čo vstúpila do jeho života, ako keby jeho bytie ožiarili slnečné lúče. Jeho dni sa premenili na bláznivý film, plný bizarných momentov. Jej úžasná osobnosť, jej [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Juraj Paškuliak

Som dieťa ktoré zvolalo že cisár je nahý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 228
Celková čítanosť: 378146x
Priemerná čítanosť článkov: 1659x

Autor blogu