Založ si blog

Viktor Timura je rusofilný, antisemitský, a antikresťanský spisovateľ

Jeho kniha Neznáme dejiny, je zmesou rusofilných, antisemitských a ufologických hlúpostí.

Obraz o tejto knihe som si utvoril tak, že som si prečítal niektoré jej časti, a počúval som čo mi rozprával človek, ktorý ju má rozčítanú a berie ju veľmi vážne.

Píše sa tam napríklad to, že kolískou svetovej civilizácie je Rusko, lebo etniká ktoré vytvorili najstaršie kultúry pochádzajú z územia Ruska.

Mimozemšťania vraj udržiavali kontakt so starými kultúrami, napríklad faraóni boli mimozemšťania upravení tak aby sa podobali na ľudí.

Autorovi ležia v žalúdku Židia, píše o nich len v zlom, ako o služobníkoch temných síl. O Novom zákone v Biblii píše že bol vytvorený pre nežidovských zástancov síl temna.

Celá kniha je preniknutá naratívom o zlom skazenom západe, ktorý slúži silám temna, a o dobrom Rusku, ktoré sa západ snaží zničiť. Američania sú v kontakte so zlými mimozemšťanmi, Rusi s dobrými, a tak ďalej.

V knihe je množstvo fotografií. Sú tam fake fotografie rôznych rás mimozemšťanov a ich kozmických lodí (aj havarovaných). Pod fotkami je uvedené že sú z Youtube.

Ja ufólógiu pokladám za hlúposť preto, lebo keď som mal okolo pätnásť rokov, tak som na existenciu mimozemšťanov veril, ale časom som prišiel na to, že všetci ľudia ktorí o sebe tvrdili že majú kontakt s mimozemšťanmi, sú podvodníci.

Medzi takýchto podvodníkov radím aj Timuru. Teda buď je to podvodník, ak vie že píše hlúposti, alebo je to blázon (ak verí tomu čo píše).

Zvieracia farma – Orwellova majstrovská kritika komunizmu

05.06.2024

Pred nejakým časom som si dal záväzok, že sa budem zdokonaľovať v anglickom jazyku. Začal som počúvať na Youtube rôzne videá, v ktorých znie angličtina a vrátil som sa k čítaniu anglicky písanej beletrie. Posledná kniha, ktorú som prečítal, je Zvieracia farma od George Orwella. Na úvod by som chcel poznamenať, že som bol príjemne prekvapený tým ako dobre a ľahko sa [...]

Keď ho zvádzala žena, sekerkou si odťal prst

28.05.2024

Mám rád klasickú literatúru. Aj ruskú, lebo ruskí spisovatelia patria medzi najlepších. Keď som mal osemnásť rokov, začal som čítať Tolstého. Najprv som prečítal Vojnu a mier, a potom Vzkriesenie, a tieto knihy sa mi veľmi páčili. Tolstoj bol nielen spisovateľ, ale aj filozof, známy pacifistickými názormi. Keby žil v súčasnosti a videl by ako Rusko napadlo Ukrajinu, [...]

Ako som sa vyliečil z rusofílie

23.05.2024

Ako dieťa som nemal rád Rusko, lebo som zažil minulý režim. Narodil som sa v roku 1981, v podstate prvé štyri roky na základnej škole som prežil za minulého režimu a pamätal som si hlúpu komunistickú ideológiu a propagandu. (Ďakujem bohu za to že v roku 1989 došlo k zmene režimu, lebo keby tu zostal ten ktorý tu bol medzi rokmi 1948 až 1989, tak viem že by som ho [...]

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini ako vrchný veliteľ ozbrojených síl: Vojakom nerozkáže, no môže vyhlásiť vojnu

17.06.2024 08:00

Peter Pellegrini sa od sobotňajšieho poludnia nestal len prezidentom Slovenska, ale aj vrchným veliteľom ozbrojených síl.

Peter Pellegrini, slávnostný obed, inaugurácia

Pellegrini bude iný prezident ako Čaputová. S čím prichádza a kam budú smerovať jeho prvé kroky?

17.06.2024 07:00

Kým prezidentka Čaputová niesla do paláca odkaz právneho štátu či témy spojené so životným prostredím, Pellegrini prináša témy mieru a upokojenia.

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25, aktualizované: 08:20

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.

Juraj Paškuliak

Som dieťa ktoré zvolalo že cisár je nahý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 222
Celková čítanosť: 360950x
Priemerná čítanosť článkov: 1626x

Autor blogu