Založ si blog

Hlúpi ruskí policajti

V poslednej dobe som zachytil viacero správ o Rusoch, ktorí idú do väzenia za to že kritizujú pomery v Rusku a vojnu na Ukrajine.

Videl som fotografiu akéhosi ruského opozičného politika, ktorému hrozí dvadsaťpäť rokov. Bol odfotený aj s neľútostne vyzerajúcim policajtom. Apropo policajti, režim ktorý v Rusku je, tam aj naďalej bude, pokiaľ s ním policajti a vojaci budú súhlasiť.

Kým policajti a vojaci budú spokojní s miskou žrádla čo im dáva Putin, ruský režim nepadne a masy nespokojných ľudí, či odvážni aktivisti ktorí za kritiku Kremľa idú sedieť, s tým nič neurobia.

Rusko bude taká veľká Severná Kórea, ktorá bude vydierať svet.

Ľudia napadnutí medveďmi si za to môžu sami! Mali sedieť doma

16.04.2024

Viete čo je victim blaming? Je to obviňovanie obete. Tí ktorí obviňujú obete hovoria, že obeť si za svoju ujmu môže sama. Napríklad znásilnenej žene povedia že provokovala. Victim blaming je častý aj keď ide o útoky medveďov na ľudí. Vraj napadnutí ľudia si za to môžu sami, nemali chodiť mimo turistických chodníkov, nemali zbierať huby, bylinky, prípadne nemali [...]

Medveď dorantal ďalšieho človeka

15.04.2024

Pred niekoľkými týždňami som predpovedal, že budeme mať horúcu sezónu, plnú útokov medveďov na ľudí. Moja predpoveď sa plní, každú chvíľu sa v médiách objaví nejaký prípad v ktorom figuruje agresívny medveď. Včera medveď napadol turistov na Poľane, obaja sú zranení, jeden ťažko. Bohužiaľ, medvede sú u nás, podobne ako zlí ľudia, chránený druh. (Poznám [...]

Absurdné argumenty ochrancov medveďov

04.04.2024

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým prečo chcú ochrancovia medveďov nedotknuteľnosť pre tieto zvieratá? Ja som na to prišiel prečo. Oni sú týmito zvieratami jednoducho iracionálne fascinovaní a preto majú byť podľa nich nedotknuteľné. Samozrejme, je to rovnaká hlúposť ako keby bol niekto fascinovaný myšami alebo plošticami a chcel by aby sa nekontrolovane množili v [...]

Finančná správa / FS / Kriminalisti /

Akcia Lotus: Finančná správa zaistila deväť áut, dom, chatu i štyri milióny eur

16.04.2024 10:41

Akcia bola zameraná na rizikových a nepoctivých daňovníkov, ktorí obchodovali s dovezenými motorovými vozidlami, tzv. autíčkarov.

Poprad / Tulipány /

Poprad zdobia tisícky tulipánov z Holandska, vykvitli o niekoľko týždňov skôr

16.04.2024 10:33

Len na hlavnom kruhovom objazde v centre vlani v septembri vysadili viac ako 21-tisíc cibuliek. Ďalšie tisícky pribudli na ostatných priestranstvách.

vojna na Ukrajine, delo

Ukrajina má ťažkosti na východe krajiny, nedostatok munície je závažný

16.04.2024 10:10

Už vo svojej analýze z predchádzajúceho dňa ISW upozornil, že Rusko by nedostatok munície mohlo využiť na ovládnutie mesta Časiv Jar.

Peter Pellegrini

Prieskum: Najdôveryhodnejším politickým lídrom je Peter Pellegrini

16.04.2024 09:49

Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza. Kto obsadil druhé a tretie miesto?

Juraj Paškuliak

Som dieťa ktoré zvolalo že cisár je nahý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 204
Celková čítanosť: 324343x
Priemerná čítanosť článkov: 1590x

Autor blogu