Založ si blog

Poriadny chlap

Keď som sa s ním mal po prvý krát stretnúť, varovali ma, že je veľmi veľký. Keď som ho uvidel, bol som šokovaný z toho aký je obrovský. Meral asi dva metre, mal veľkú hlavu a hrubý krk, široké ramená, mohutný hrudník, mocné ruky a nohy. Telo mal obalené vrstvou tuku, ktorý sa na ňom triasol, keď sa hýbal.

Časom som ho spoznal lepšie. Bol veľmi uvravený, často komentoval vzhľad ostatných ľudí.

Na mužoch sa mu nepáčilo že sú príliš chudí, na ženách že sú príliš tučné. Stále mi rozprával o tom ako chodí na kúpalisko a akých ľudí tam videl. Napríklad povedal: Minule som tam videl chlapa ktorý bol vysoký, chudý, plecia mal úzke, ruky tenké. Čosi to za chlapa, kam si podel hrudník! Nechápem tých čo takto vyzerajú, však ich nemôže chcieť žiadna poriadna žena!

Alebo rozprával o ženách, že sú stále tučnejšie a tučnejšie, majú veľké bruchá a zadky, ovisnuté prsia. Vždy vravel že pekná žena musí byť štíhla ako modelka. Zakaždým keď prišiel z kúpaliska, tak bohato opisoval aké rozkysnuté ženy tam videl.

Na mužov vo svojom okolí hučal že majú pribrať. Na ženy hučal že majú schudnúť.

K svojim frajerkám sa správal ako chrapúň, preto s ním žiadna dlho nevydržala. Keď sa s nejakou rozišiel, ihneď si našiel druhú. Ani neviem spočítať koľko ich mal. Všetky vyzerali rovnako. Boli malé a veľmi chudé.

Bol taký tučný že sa ledva hýbal a stále fučal od námahy. S tým ako vyzerá bol však spokojný. Bol presvedčený že takto má vyzerať poriadny chlap.

Keď mal štyridsaťpäť rokov tak ho porazilo. Bol taký veľký že keď ho položili do truhly, tak sa s praskotom rozpadla. Museli pre neho vyrobiť špeciálnu, extra veľkosť.

Rusko má najvyššie percento rodín tvorených pármi rovnakého pohlavia

16.07.2024

Pri počúvaní jednej ruskej youtuberky, som sa dozvedel zaujímavú vec – Rusko má najvyššie percento rodín tvorených pármi rovnakého pohlavia – mamou a starou mamou.

Moje plastikové dobrodružstvá – Focke wulf Fw 190 A-8/R2 v 1/72 od Eduardu

15.07.2024

Focke Wulf Fw 190 a Messerschmidt Bf 109 boli najrozšírenejšie nemecké stíhacie lietadlá Druhej svetovej vojny. Bf 109 mal podobne ako Spitfire tú chybu že mal kolesá hlavného podvozku blízko seba, čo robilo lietadlo nebezpečným pri štarte a pristátí. Kvôli tejto chybe sa na Bf 109 mnoho pilotov zabilo. Dá sa povedať že Fw 190 bolo najlepšie masovo rozšírené nemecké [...]

Osudová žena

12.07.2024

Nemohol uveriť tomu, že sa mu ju podarilo získať. On bol len bezvýznamný básnik, ona vynikajúca hudobníčka. Keď sa pozeral do svojej minulosti, tak pred tým ako ju spoznal, ako keby ani nežil. A po tom čo vstúpila do jeho života, ako keby jeho bytie ožiarili slnečné lúče. Jeho dni sa premenili na bláznivý film, plný bizarných momentov. Jej úžasná osobnosť, jej [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Juraj Paškuliak

Som dieťa ktoré zvolalo že cisár je nahý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 228
Celková čítanosť: 378025x
Priemerná čítanosť článkov: 1658x

Autor blogu