Timurove sprostosti

9. decembra 2023, Juraj Paškuliak, Konšpiračné teórie

Minule som tu písal o Viktorovi Timurovi. Podľa Wikipédie je to slovenský „filozof“, narodený v roku 1938. Zaujala ma jeho kniha Neznáme dejiny, ktorá je nabitá hlúposťami.

Napríklad v Rusku našli 800 miliónov rokov starý sarkofág v ktorom bola dokonale zachovaná tridsaťročná žena. Tá bola uložená v akejsi tekutine, ktorá sa po otvorení sarkofágu behom niekoľkých minút vyparila. Jeden z nálezcov túto tekutinu ochutnal, potom za zbláznil a zomrel. Ostatní ľudia, ktorí skúmali mŕtvu ženu, neskôr tiež zomreli za podozrivých okolností.

Podobná vec sa vraj našla aj v Iráne. Židia a predstavitelia katolíckej cirkvi skupujú podobné nálezy a potom ich pred ľuďmi taja. Nejaký židovský rabín mal ponúkať 50 miliónov dolárov za prezradenie toho miesta v Iráne, kde našli ten sarkofág s mŕtvym. Keď mu nevyhoveli, Židia sa neskôr vyhrážali že to miesto zbombardujú.

Timura nenávidí Židov. Píše že slúžia silám zla, nežidov pokladajú za menejcenných a chcú ich ovládať. Timura je antikresťan, kresťanstvo je podľa neho len sektou židovskej ideológie a bolo vytvorené aby Židia mohli ovládať nežidov.

Alebo sa tam píše o Extrémofiloch. Extrémofilovia sú rasa inteligentných bytostí, ktoré žijú na Zemi. Žijú tu veľmi dlho, milióny, ba možno miliardy rokov. Extrémofilovia žijú vo vnutri zeme, v blízkosti geotermálnych prameňov a pod polárnym ľadom. Ich existenciu nám taja.

Je to neuveriteľné, že sa nájdu ľudia ktorí takýmto sprostostiam veria.