S voličmi Smeru je ťažké debatovať o politike

7. septembra 2023, Juraj Paškuliak, Debaty na tému politika

Lebo čítajú sračkomety ako Extra plus a Zem a vek. Pokiaľ sú počítačovo gramotní, tak čítajú sračkomety na internete. Tieto sračkomety robia tri veci.

Prvá je že šíria ruskú propagandu. Takže o dianí na Ukrajine píšu tak že Rusko je dobré a Ukrajina zlá, banderovská. Preto baviť sa s nimi na tému vojna na Ukrajine nemá zmysel, lebo sú ovplyvnení tým čo čítajú.

Druhá vec čo robia, je spôsob akým píšu o Smere. Oni nenapíšu pravdu, že vláda Smeru bola vládou mafie a korupcie. Okrem toho, čitatelia týchto sračkometov majú zlú pamäť, lebo keď čítajú o tom ako chce Fico zastaviť dodávky zbraní na Ukrajinu (a tým podporiť ruského agresora), tak nadšene tlieskajú a vôbec si nepamätajú že keď Smer vládol, tak smeráci predali veľké množstvo zbraní do Saudskej Arábie, ktorá ich poslala do Sýrie.

Tretia vec čo robia na týchto sračkometoch sa nazýva fearmongering, alebo po našom vyvolávanie strachu. Oni o Progresívnom Slovensku píšu tak aby sa ich starí ľudia báli. Smerovoliči potom progresívcov pokladajú za čertov z pekiel a očakávajú že vláda Progresívneho Slovenska bude pre nás katastrofa.